7
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mobiliteitsoplossingen van A tot Z

Logistieke oplossingen zijn breed en divers. Worstelt u met het ontwerp of de inrichting van uw voertuig? Of staat u voor uitdagingen wat betreft beheer en onderhoud van uw wagenpark.

Vermeulen Carrosserieën inventariseert samen met u waar uw behoefte tot ondersteuning ligt. Zo creëren we een ontwerp dat past en een beheerproces dat volledig naar wens is.

Op zoek naar expertise in reparatie, onderhoud en beheer van uw wagenpark? Vermeulen beschikt over de managementsystemen, processen en mensen om u volledig te ontzorgen. Dankzij onze samenwerking met voertuigfabrikanten, auto- importeurs en dealernetwerken maken we uw wagenparkbeheer eenvoudig.

Ontwerpen zonder grenzen

Onze kracht ligt in onze kunde om grenzeloos te ontwerpen. We starten met een blanco vel. Hier ontstaan gezamenlijke ideeën, volledig naar uw eisen en wensen. Vermeulen is uw partner voor innovatie in uw wagenpark. Pas als onze oplossing naadloos op uw behoefte aansluit, zijn we tevreden. En dan nog houden we onze ogen open voor nieuwe creatieve en innovatieve toepassingen!

Inkoop en constructie

Vermeulen is gefocust op de juiste prijs voor uw producten. We werken al jarenlang samen met vertrouwde toeleveranciers om kwaliteit te waarborgen. Dankzij partnerschappen en kennis & ervaring op gebied van maatwerk, garanderen we 200% oplossingen voor een betaalbare prijs.

Onze productie-efficiëntie maakt het plaatje compleet. We passen de oplossing niet aan, we zorgen dat de oplossing past. Zo voorkomen we onnodig dure arbeidsuren en dat ziet u terug op uw factuur.

Assemblage en turnkey oplevering

Bij de perfecte oplossing voor elke bedrijfswageninrichting hoort ook de kracht van een soepele en feilloze assemblage. Vermeulen Carrosserieën staat voor 100% topkwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op hoogwaardige producten en soepele assemblage van voertuigen, uitgevoerd als een geoliede machine. Dankzij de uiterst nauwkeurige ontwerpen, kunnen we grote volumes produceren en zijn we niet afhankelijk van derden.

Maatwerk

Denkt u bij maatwerk aan hoge kosten? Nergens voor nodig. Bij Vermeulen Carrosserieën is maatwerk de standaard, het is ons dagelijks werk. We werken met optimale technieken. Hierdoor is uw maatwerk snel en praktisch uitvoerbaar, bijzonder betaalbaar en haalbaar.

Een greep uit onze projecten

Als klant wilt u weten wat u krijgt, dat snappen wij als geen ander. Vertrouwen vormt een belangrijk onderdeel van ons bestaansrecht. Specifieke oplossingen van onze klanten delen we daarom niet in detail. Zo garandeert Vermeulen Carrosserieën niet alleen geleverde kwaliteit, maar stellen we ook vertrouwen in de toekomst veilig.

Op deze pagina tonen we daarom een tal van standaardproducten, bekend binnen de carrosseriebranche. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd partner? Vermeulen Carrosserieën helpt u graag verder. We ontwikkelen graag een carrosserieconcept op maat dat uw wensen in de praktijk mogelijk maakt! Neem contact met ons op!

Wagenparkinrichting
Open laadbak
Laadkleppen
Maatwerk
Bott Vario inrichting
Specials
Dubbele Cabines